Победа на Општинском такмичењу у рецитовању „Песниче народа мог“

У суботу, 25. марта 2023. године, у Музичкој школи „Др Војислав Вучковић“, одржано је Општинско такмичење у рецитовању. Нашу школу представљале су Ива Рајић II2, Јана Васојевић II1, Анастасија Игњатовић II1, Гордана Бошковић IV1 и Јелена Маџаревић IV4. 

Јелена Маџаревић остварила је победу и пласирала се на Окружно такмичење.

Честитамо Јелени на оствареном резултату и желимо јој много успеха на предстојећем Окружном такмичењу, које ће бити одржано 1. априла 2023. године у Горњем Милановцу.

Прво место на Окружном такмичењу у лепом говору

У недељу, 12. фебруара 2023. године, у Основној школи „Милица Павловић“, одржано је Окружно такмичење у лепом говору. Јелена Маџаревић, ученица одељења IV4, освојила је прво место. Јелену је за такмичење припремала Јелена Ружић, проф. српског језика и књижевности.

Друго место на окружном нивоу такмичења Књижевна олимпијада

У суботу, 11. марта 2023. године, У Средњој школи „Драгачево“ у Гучи, одржано је Окружно такмичење из књижевности Књижевна олимпијада. Марта Брадић, ученица одељења III2, освојила је друго место и пласирала се на републички ниво такмичења. Марту је за такмичење припремала Јелена Ружић, проф. српског језика и књижевности. Честитамо Марти на оствареном резултату и желимо јој много успеха на предстојећем Републичком такмичењу, које ће бити одржано 30. априла 2023. године у Сремским Карловцима.